У середу, 6 травня, в результаті обстрілу ворожих на території Донбасу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

"Противник застосував автоматичні станкові гранатомети проти українських захисників населеного пункту Павлопіль. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення", - наголошується в публікації.

Відомо, що бійця ЗСУ екстрено доставили у військово-медичний заклад і надали належну медичну допомогу. У той же час втрати противника ще уточнюються.

#ООС #Операція_ОС Сьогодні, 6 травня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що рівно шість років тому в селі Семенівка поблизу Слов'янська, відбувся перший потужний бій українських сил з бойовиками. Тоді бійці ЗСУ та СБУ потрапили в засідку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Збройні сили України потрапили до топ-30 найсильніших армій світу, як змінилися позиції за останні роки.

Також портал Знай.uа писав, що за минулу добу, 5 травня, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню.