Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко, president.gov.ua
Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко, president.gov.ua

Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним один на один

Днями президент Білорусі запросив Володимира Зеленського та Володимира Путіна на парад до Дня перемоги, який там не скасували навіть незважаючи на пандемію коронавірусу. В Офісі українського президента вже відповіли на це запрошення. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на директорат з питань інформаційної політики Офісу президента.

Заробітчани, скріншот: YouTube
Заробітчани, скріншот: YouTube

Не "понаїхали", а "ласкаво просимо": Польща вимірює втрати тоннами і намагається повернути заробітчан

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Сезонні роботи в Польщі опинилися під загрозою зриву через брак робочих рук. Через карантин не сталося щорічного припливу заробітчан, повідомляють місцеві ЗМІ. Тому фермери висловили реальні побоювання, що працівники з-за кордону не приїдуть. Власної робочої сили державі не вистачить на запланований обсяг праць.

Тетяна П'янова, фото: Народна правда
Тетяна П'янова, фото: Народна правда

Харків'янка, яка носила голову доньки в пакеті, могла бути жертвою — брат П'янової виявився вбивцею

Тетяну П'янову тепер знає вся Україна. Не так давно країну шокувала історія про жінку, яка розгулювала вулицею Харкова абсолютно голою, а в пакеті у неї лежала закривавлена голова її власної 13-річної доньки Христини. Жінка була не в собі навіть на суді — поводила себе настільки неадекватно, кричала на суддів, плела повну нісенітницю, що не доводилося сумніватися — ця ненормальна запросто могла вбити власну дитину.

Гривні, фото Pxhere
Гривні, фото Pxhere

Шмигаль пообіцяв розігріти економіку України підвищенням пенсій, коли чекати виплат

Розігріти економіку України зможуть додаткові виплати пенсіонерам під час кризи через пандемію коронавірусу. Таку думку висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабміну. Глава уряду зазначив, що в квітні більша частина пенсіонерів отримала одноразову виплату по 1 тисячі гривень, а з 1 травня проходить індексація пенсій на 11% у відповідності з законом.

Тетяна Паркіна у фільмі "Міміно"
Тетяна Паркіна у фільмі "Міміно"

Померла зірка фільму "Міміно"

У середу, 6 травня, На 69-му життя померла радянська і російська акторка Тетяна Паркіна. Про смерть акторки повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що Паркіна страждала від онкології, і в останні роки переживала вже останню стадію раку. Тому її лікування останнім часом було паліативним, тобто таким, яке тільки полегшує стан невиліковно хворих пацієнтів.