Найвідоміший синоптик України Наталія Діденко опублікувала прогноз погоди на п'ятницю, 8 травня. Метеоролог нарешті порадувала українців – дощі стихнуть, а в ряді регіонів буде тепла і сонячна погода. Зокрема, Захід і Північ України, які останній тиждень потерпали від проливних дощів і холодів, нарешті зможуть насолодитися яскравим сонечком. У центральному регіоні вдень також буде сухо, але вночі можливі слабкі дощі.

Однак дощі в нашій країні ще не закінчилися. Тепер циклон переміщується на південний схід. Зокрема, добре “поллє” Полтаву, Запоріжжя, Крим. Вітер очікується північно-західний. На Сході переважатиме південно-західні повітряні маси. Місцями вітер може бути з сильними поривами.


Вдень в Україні буде більш-менш комфортна температура. У середньому, 13-17 градусів вище нуля. На Півночі, а також на Харківщині буде холодніше – стовпчики термометрів не піднімуться вище +14. Також 14 градусів тепла очікується і в Києві. Діденко прогнозує у столиці суху погоду і дуже теплі вихідні – до +25 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.