День пам'яті в Україні — діти відзняли чуттєвий ролик, щоб вшанувати полеглих у Другій світовій

Молодіжний колектив "Молодь S" відзняв чуттєвий відеоролик до Дня пам'яті та примирення, який відзначається 8 травня. Активні, ініціативні та небайдужі до долі країни та своїх земляків діти стали зірками мережі.

Зеленський приїхав на кордон з Росією і звернувся до українців

Президент України Володимир Зеленський прибув до Луганської області, до селища, де в 1942 році почалося вигнання гітлерівських окупантів з території України. Президент звернувся до громадян з нагоди Дня пам'яті і примирення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українцям пояснили "підводні камені" індексації пенсії — одним 5 тисяч, а іншим копійки

В Україні після процедури індексації буде збільшено пенсійні виплати, проте мільйони громадян залишаться без "бонусів" взагалі, або отримають досить незначну надбавку. Виникає питання, чому відпрацювавши на благо країни більше 40 років люди повинні жити в обмежених обставинах і виживати на дві тисячі гривень на місяць.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Ціни на українських АЗС досягли рекордного мінімуму, паливо стрімко перетворюється на воду

Через обвал світового нафтового ринку на українських АЗС коливається вартість автомобільного палива.
За останніми даними ціна палива в середньому впала на 8-11 грн/літр. Отже, у січні 2018 року середня вартість пального марки А-95 склала 28,90 грн/л. В залежності від заправок ціна на це паливо коливалася від 26,79 грн до 31,49 грн. Що стосується дизельного палива, то воно коштувало водіям в середньому 26,29 грн. Ціни на АЗС відрізнялися від 24,59 грн до 27,99 грн.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Вулкан Етна зворушливо зізнався в любові італійцям

В п'ятницю 8 травня багато жителів Італії стали свідками дивного прояву любові від сицилійського вулкана Етна. Про це пишуть користувачі Twitter, які діляться фотографіями. Як видно з кадрів, вулкан "виплюну"в хмарку попелу у формі сердечка.

вулкан Етна, скрін з відео
вулкан Етна, скрін з відео