В п'ятницю 8 травня багато жителів Італії стали свідками дивного прояву любові від сицилійського вулкана Етна. Принаймні, про це стверджують користувачі Twitter, які діляться фотографіями.

Про це повідомляє Знай юа з посиланням на повідомлення в Twitter.

Люди стверджують, що фото - справжні, а не фейкові і вулкан дійсно виплюнув хмарку попелу у формі сердечка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Люди, які стали свідками дивної форми любові вулкана по різному трактують це явище. Але багато хто сприйняв, як добрий знак і кінець затяжний епідемії і карантину, які накрили Італію.

"Земля продовжує любити нас... і як ми відшкодуємо це після пандемії?"

"Це красиво.. і як сигнал.." - пишуть у Twitter.

Щоправда, достеменно невідомо, чи є фото справжнім або всього лише плід праць невідомих умільців в графічних програмах. Але однозначно для італійців такі фото стали прекрасним сигналом до оптимізму і бадьорості духу.

Раніше Знай писав, що Італія, яка особливо важко перенесла спалах коронавірусної хвороби COVID-19, поступово починає повертатися до звичайного життя. Все більше людей виходять на роботу, люди повертаються на вулиці. Проте школярі не повернуться до навчання в класах аж до осені.

Почасти таке рішення зумовлене старим віком шкільних вчителів - вони входять у групу ризику. Тим не менш, життя в таких умовах створює абсолютно нову ситуацію для батьків, яким все складніше поєднувати професійні та сімейні обов'язки, і під особливою загрозою перебувають права жінок.

В Україні, де уряд ухвалив аналогічне рішення щодо роботи шкіл, обставини досить схожі, тому на уроки Італії варто звернути увагу.