Ексучасниця "Холостяк 10" не змогла пережити розставання, довелось викликати лікаря - "Дійсно? Через волосся?"

У п'ятницю, 8 травня, вийшов 10 випуск шоу "Холостяк-10", в якому учасниця Христина поплатилася за свій обман і покинула проєкт. Дівчина прокоментувала свій вчинок на сторінці в соціальній мережі Instagram.

учасниці "Холостяк-10", фото СТБ
учасниці "Холостяк-10", фото СТБ

Три дитини пішли з життя через невідомий вірус, пов'язаний з Covid-19 – влада б'є на сполох

В Нью-Йорку три дитини пішли з життя, захворівши рідкісним запальним синдромом, який, ймовірно, пов'язаний з новим коронавірусом, що бушує у всьому світі.

Джерело: іноземне видання The New York Times.

Відтак, за словами губернатора штату Ендрю Куомо, на днях померла п'ятирічна дитина, хвора коронавірусом, який, ймовірно, і привів до ускладнення у вигляді синдрому з симптомами токсичного шоку і хвороби Кавасакі. В цілому по штату, цей синдром забрав життя як мінімум трьох дітей.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Співробітники АТБ відмовилися приймати е-паспорт покупниці, - "Не понімають в тих ваших телехвонах"

Як відомо, в Україні 6 лютого запустили е-сервіс державних послуг "Дія". Це мобільний додаток має цифрові документи людини, які є аналогом паперових. Але, мабуть, не всі громадяни про це знають. Зокрема, працівники популярного супермаркета АТБ поняття не мають, що таке е-паспорт. Одна з покупців розмістила свою скаргу на сайті Otzyv.ua.

Алкоголь в "АТБ"
Алкоголь в "АТБ"

Модель кинула виклик усім жінкам та заявила, що зробить собі "найбільший зад в світі" – "Збуджена собою"

Володарка вкрай пишних форм, шведська модель Наташа Краун заявила, що намагається набрати кілька зайвих кілограмів, аби потім їх перенаправити у свою п'яту точку. А це в свою чергу допоможе їй здобути титул господині з "найбільшими сідницями в світі".

Модель
Модель

Більше жодних чеків – ПриватБанк ввів нові правила оплати карткою і смартфонами в магазинах

ПриватБанк переглянув правила оплати смартфонами і картою в магазинах. Зокрема, вже тепер чек буде друкуватися тільки в тому випадку, якщо покупець і продавець заявлять, що він їм обов’язково потрібен – примусового друку більше не буде.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел