В Нью-Йорку три дитини пішли з життя, захворівши рідкісним запальним синдромом, який, ймовірно, пов'язаний з новим коронавірусом, що бушує у всьому світі.

Джерело: іноземне видання The New York Times.

Відтак, за словами губернатора штату Ендрю Куомо, на днях померла п'ятирічна дитина, хвора коронавірусом, який, ймовірно, і привів до ускладнення у вигляді синдрому з симптомами токсичного шоку і хвороби Кавасакі. В цілому по штату, цей синдром забрав життя як мінімум трьох дітей.

Також губернатор розповів, що владі штату зараз відомо про 73 випадках, коли у дітей, що заразилися коронавірусом, спостерігалися прояв симптомів того ж синдрому - в першу чергу, запалення кровоносних судин, що, в свою чергу, може викликати проблеми з серцем.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наразі ж департамент охорони здоров'я Нью-Йорка разом з Нью-йоркським центром і Університетом Рокфеллера намагається з'ясувати, чи існує генетична основа для появи синдрому, випадки якого вперше були зареєстровані в Великобританії, Італії та Іспанії. Зокрема, вчені все ще намагаються визначити, чи пов'язаний синдром з новим коронавірусом, бо не у всіх дітей з цим синдромом був діагностований Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кожен п'ятий з хворих на Covid-19 – медик: Верховна Рада розглядає низку "медичних реформ".

Як повідомляв портал Знай.ua, Українців зобов'яжуть проходити тестування на Covid-19, деталі нового закону.

Також Знай.ua писав, Covid-19 вражає їх першими? Медики знайшли зону ризику вірусу.