Російські поліцейські передали до адміністрації міста Красноярськ матеріали про порушення самоізоляції двома дівчинами. Однак, є один момент, дівчата заявили про сексуальне насильство. Як відомо, підозрюваного затримали та склали протокол про порушення обмежень, які впровадили через поширення коронавирусної інфекції.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "тайга.инфо".

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, матеріали про порушення режиму "загальної самоізоляції" склали на двох мешканок Красноярська 17 і 18 років. Їх передали до адміністративної комісії, яка розглядає справи за ст. 9.1 (невиконання вимог законодавства у сфері запобігання і ліквідації стихійних лих, епідемій і їх наслідків) регіонального закону про адміністративні порушення.

Дівчата порушили режим "самоізоляції" 22 квітня. Тоді, за даними поліції, вони постраждали від сексуального насильства і звернулися до патрульних.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"На вулиці невідомий чоловік, погрожуючи застосуванням насильства, викрав у них мобільні телефони та ювелірні прикраси, після чого стосовно обох скоїв насильницькі дії сексуального характеру і зник. З їх слів було складено орієнтування і передано всім зовнішнім нарядам", — розповідали в МВС.

За підозрою у згвалтуванні було затримано раніше засудженого красноярець 1964 року народження. На нього також склали матеріали про порушення "самоізоляції". У МВС пояснили, що ані жертви, ані підозрюваний не повинні були знаходитися на місці пригоди у відповідності із запровадженими через коронавірус обмеженнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відкриються перукарні та салони краси, але працюватимуть за новими правилами - що потрібно знати.

Як повідомляв Знай.uа в Україні суд зобов'язав водіїв пропускати українців на червоне світло - деталі вирішення.

Знай.uа писав, карантин "з'їв" всі гроші – на які жертви йдуть українці, щоб купити продукти.