Народний депутат від партії "Слуга народу" у Рівненській області Роман Іванісов справді відсидів строк за зґвалтування неповнолітньої. Це підтвердив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на брифінгу з журналістами. "Ця інформація була перевірена. Не нами. Але всі ці факти підтвердилися", - зазначив він. Також генпрокурор заявив, що судимість Іванісова за зґвалтування вже давно погашена. "Його судимість погашена, тому вважається, що він вже не судимий на цей момент", - додав Рябошапка.

Роман Іванісов, Charivne.info
Роман Іванісов, Charivne.info

Нагадаємо, днями спалахнув скандал, пов'язаний з можливим згвалтуванням Іванісовим неповнолітньої. У пресі почали поширюватися документи, які доводили, що народний обранець у 90-х був судимий за цією статтею і навіть встиг відсидіти понад два роки. Водночас Роман Іванісов на своїй сторінці в соцмережі Facebook спростував всі звинувачення, називаючи їх "дешевої заказухою". Він нібито навіть знає, хто спровокував цей скандал і скільки за нього заплатили.

Нагадаємо, "слуга народу" виявився гвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський передрік "Слузі народу" Зеленському нечуване майбутнє.

Також портал "Знай.ua" писав, що "слугу народу" Яременко відправили у відставку після інтимної листування в Раді.