Vodafone – один з найпопулярніших мобільних операторів України. Його послугами користуються мільйони українців. Однак далеко не всі з них задоволені оператором, особливо його частими підвищеннями тарифів. При цьому відмовитися від зміни тарифу неможливо, і користувачам доводиться платити більше, в тому числі за послуги, які їм не потрібні.

Vodafone, фото Телеграф
Vodafone, фото Телеграф


Користувачі Vodafone отримали повідомлення про зміну тарифної політики з 15 травня 2020 року. Замість старих тарифів, тепер доведеться використовувати новий, вартістю 100 гривень. При цьому термін дії більшості тарифів Vodafone становить 1 календарний місяць, а 4 тижні. Таким чином, українцям доводиться платити “13 місяць”, послуги зв'язку за ціною 100 грн при перерахунку на рік обійдуться не в 1200 гривень, а в 1300.
Такі дії оператора обурили користувачів. Деякі з них вже шукають нових операторів мобільного зв'язку з більш привабливою тарифною політикою, ніж у Vodafone.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Vodafone почав знову "грабувати" своїх клієнтів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 15 травня в Україні зросли тарифи на мобільний зв'язок.

Також "Знай.uа" писав, що Lifecell почав списувати гроші з рахунків клієнтів.