пасажири, Харків, скріншот з відео
пасажири, Харків, скріншот з відео

В Україні відновили пасажирські перевезення, але не скрізь — список регіонів-щасливчиків

В Україні розпочався наступний етап ослаблення карантину. В регіонах, де це дозволяє епідеміологічна ситуація, з 22 травня відновили рух громадського транспорту та пасажирські перевезення в межах області. Пощастило далеко не всім, оскільки можливості нового етапу ослаблення карантину визначає епідситуація в областях і містах.

Школярі, фото: Pxhere
Школярі, фото: Pxhere

Перевірять, що вивчили - у вересні на ледачих школярів чекає підступна "пастка"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тимчасово виконуюча обов'язки міністра освіти і науки України Любомира Мандзій розповіла, що вже в новому навчальному році в школах збережуться технології дистанційного навчання, а також, за індивідуальним планом буде повторення того матеріалу, яким школярі оволодівали під час карантину.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Відразу 11 областей України відмовилися пом'якшувати карантин – весь перелік

Відразу одинадцять областей в Україні прийняли рішення не послаблювати карантин з п'ятниці, 22 травня, через невідповідність всім критеріям уряду. Як повідомляється в прес-службі Міністерства охорони здоров'я, станом на 22 травня 11 областей не перейшли до другого етапу зняття карантину.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Ще один просраний рік", - Лєсєв жорстко розкритикував президентство Зеленського

Перша річниця президентства Зеленського запам'яталася ″брежнєвським застоєм″. Начебто і президент новий, але нічого принципово не змінилося. За словами журналіста, нова прес-конференція Володимира Зеленського наочного показала, що у президента немає чіткого плану подальшого розвитку України. Про це розповів блогер Ігор Лєсєв у новому випуску програми "Не добрий вечір".

Путін, скріншот: YouTube
Путін, скріншот: YouTube

У США розповіли, як змусити Путіна покинути Україну

Колишній спеціальний представник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер заявив, що російський лідер Путін окупував території України, щоб не дозволити їй вступити в НАТО, а також підкреслив, що у відповідь на такі дії Альянс повинен надати країні членство і змінити свій статут, що в свою чергу зробить окупацію безглуздою для РФ.