Пенсійний фонд України продовжує виплачувати громадянам пенсії у заздалегідь встановленому порядку. Станом на понеділок, дев'яте листопада, загальна сума пенсійних виплат досягла 13,7 мільярда гривень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційній сторінці ПФУ в мережі Facebook.

Графік виплати пенсій, скріншот: Facebook Пенсійного фонду України
Графік виплати пенсій, скріншот: Facebook Пенсійного фонду України

У Пенсійному фонді України заявили, що в країні триває фінансування листопадових пенсій. За минулу добу Пенсійний фонд профінансував виплату пенсій ще на 2,2 мільярда гривень. У відомстві зробили окремий акцент на тому, що виплату пенсій буде проведено у визначену кожному громадянину України дату в заздалегідь встановленому порядку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Пенсіонер, фото YouTube
Пенсіонер, фото YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що нардепи можуть найближчим часом розглянути законопроєкт, який передбачає в країні запуск накопичувальних пенсійних фондів.

В уряді давно називають солідарну пенсійну систему не життєздатною і підкреслюють, що в майбутньому від неї доведеться відмовитися. Якщо цього не станеться, то вже через двадцять років держава не зможе виплачувати українцям пенсії.

Планується, що в недалекому майбутньому кожен працюючий українець відраховуватиме по три відсотки від окладу до спеціального фонду. Один відсоток він буде самостійно платити безпосередньо, ще два відсотки зобов'яжуть платити роботодавця. Однак через кілька років відсоток пенсійних відрахувань може зрости до семи. Щоб при цьому не зросло навантаження на бізнес, податкову ставку ЄСВ буде також знижено на два відсотки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Міноборони обіцяє військовим неіснуюче житло: міняють квартири на парковку.

Як повідомляв Знай.uа, виплати на дитину: що зміниться в Україні в 2021 році.

Знай.uа писав, зарплати і пенсії в 2021 році: як зміняться мінімальний і максимальний рівні.