У Великобританії сталася НП з поліцейською дільницею. В одному з відділень поліції Лондона сталося ДТП - один з водіїв на повній швидкості влетів прямо в будівлю. Однак одного лише тарана йому виявилося мало, і він вирішив спалити ділянку!

Відео з камер спостереження, які знаходилися навпроти відділення, вже розійшлося по всьому Інтернету.

На ролику видно, як в поліцейську дільницю на повному ходу влітає автомобіль чорного кольору з білим заднім бампером. З автомобіля виходить неадекватний водій, який бере з заднього сидіння каністру з бензином і виливає її прямо на території поліцейської дільниці, після чого "проводить доріжку" до середини проїжджої частини і підпалює пальне.


На щастя, в результаті інциденту постраждалих не виявилося. Підпалити поліцейську дільницю зловмиснику так і не вдалося. Зараз він затриманий і вже дає свідчення. Про мотиви таких дій не повідомляється.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомляли, Apple відмовилася від впровадження емодзі з масками в період пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, "Хрещеного батька" Орбакайте і Лепса терміново відвезли в лікарню: хвороба прогресує.

Знай.uа писав, у Порошенка померла теща: "ми з Мариною осиротіли".