У США, в штаті Північна Кароліна стався жахливий інцидент, пов'язаний з вбивством дітей. Ще більш жахає те, що вбивцею малюків була ... їх власна мати! Приводом стало бажання... Заробити на продажу власних малюків. Від цієї історії холоне кров у жилах.

Мати двох малюків вирішила подивитися новий фільм і, як на біду, їй попався фільм про "чорних трансплантологів". Сім'я жила дуже бідно, і ледве зводила кінці з кінцями. Жінка надивилася кіно, і їй прийшла "геніальна ідея" – "поліпшити" своє життя, продавши органи власних дітей. Через це вона і зважилася на вбивство.

Першим недобре запідозрив батько дітей, який довго не міг їх знайти. Однак потім перед його очима постала жахлива картина-трупи малюків.

Батько негайно викликав поліцію, і копи затримали жінку. На допиті вона все заперечувала і взагалі заявляла, що ніяких дітей у неї немає і ніколи не було, а трупи підкинули, щоб підставити. Однак потім вона все-таки зізналася, що вбила своїх дітей, щоб продати їх органи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, у Кривому Розі псих з ножем влаштував " Судний день" випадковим перехожим: "Бог сказав вбити 15 осіб"

Як повідомляв " Знай.ua", в Києві дітей рятували з палаючого готелю - "Бачила копа з немовлям на руках"

Знай.ua писав, у Тернополі тролейбус з пасажирами протаранив вантажівку зі свинями-вереск і крики на всю вулицю.