Олександр Лукашенко, фото РБК
Олександр Лукашенко, фото РБК

Лукашенко образився на Зеленського: "Чия б корова мукала"

Лукашенко образився на Зеленського за те, що той відмовився називати його президентом. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко різко висловився про главу України Володимира Зеленського за те, що український гарант вирішив не використовувати щодо нього звернення "президент".

Армен Джигарханян, скріншот: YouTube
Армен Джигарханян, скріншот: YouTube

Помер Армен Джигарханян: театр у скорботі

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У віці 85 років пішов з життя відомий актор Армен Джигарханян. Сумну звістку повідомили в його рідному театрі.

"Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист і лідер, керівник театру, який носить його ім'я", - заявили колеги актора.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Бунт мерів проти Зеленського закінчився нічим: карантину вихідного дня не завадить ніхто

У п'ятницю, 13 листопада, мери низки міст заявили, що не виконуватимуть розпорядження центральної влади. Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов заявив, що урядова постанова про введення карантину вихідного дня на території України не стосується діяльності місцевих органів влади. Міністр заявив, що прийнята постанова діє по всій країні і скасувати її місцева влада не може.

програма NASA "Artemis" , фото:NASA
програма NASA "Artemis" , фото:NASA

Україна разом з NASA досліджуватиме місяць і Марс, висадка вже в 2024

Україна підписала угоду з американським космічним агентством NASA про спільне дослідження Місяця, Марса, комет і астероїдів. Україна стала дев'ятою країною, яка приєдналася до програми NASA "Artemis" (Артеміда). Про це повідомила прес-служба Державного космічного агентства України.

Обмін валют, фото youtube
Обмін валют, фото youtube

Банкіри передбачили курс валют до кінця 2020-го з оглядкою на жорсткий карантин

Банкіри припускають, що до кінця 2020 року гривня може послабити свої позиції до 29 грн/долар. Це може бути безпосередньо пов'язано з посиленням карантинних заходів і зростанням випадків захворювань на ковід. Думкою щодо поведінки гривні на ринку поділилися банкіри, яких опитали українські журналісти.