У дачному кооперативі в Херсонській області з'явився незвичайний будинок. Будівля вже навіть стала визначною пам'яткою.

Читайте Знай в Google News!

Дачний будинок побудований за новітньою японською технологією, але стилізований під середньовічний замок з драконом на горищі. Про це розповідається у сюжеті ТСН.

Дача з драконом, фото: кадр з відео
Дача з драконом, фото: кадр з відео

Такий величезний дракон, із пащі якого йде дим, не лише приваблює перехожих, а й відлякую птахів. Дуже швидко оригінальний будиночок став артоб'єктом, адже за словами його власниці, перехожі часто просять сфотографуватися на його фоні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Людмилу Книш створити такий дачний будинок надихнула команда будівельників з художньою освітою і популярний серіал "Ігри престолів". Будівля побудована у формі середньовічного замку з пінопласту та цементу. А димохід вирішили оформити незвичним способом - так на даху з'явився дракон.

Дракона виготовлено теж з пінопласту та цементу. Покриття пінопластового замку стилізували під натуральний камінь. А вікна і стіни прикрасили вітражними малюнками і фресками. Тепер у мріях творців такого чуда чергові творчі замовлення.

Дача з драконом, фото: кадр з відео
Дача з драконом, фото: кадр з відео

Дача з драконом, фото: кадр з відео
Дача з драконом, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям