Бізнес-леді, внучка першого українського прем'єр-міністра Вітольда Фокіна, співачка, а нещодавно вона стала ще й дизайнером, Маша Фокіна розповіла про свою професійну кар'єру. Дівчина також розповіла, чому вона приїхала в Україну, живучи в Америці.

Відповідне відео опублікували на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Насправді, я впевнена, що не всі артисти погоджуються скрізь виступати, ніхто ніде не виступає. Я хочу зробити свій проект, ми працюємо з хлопцями, ми хочемо, щоб Маша Фокіна грала по-іншому, я хочу вийти тією людиною, якою я вже стала", - пояснила дівчина.

Вона зізналася, що вже не буде тих попсових пісень і кліпів, які були у неї раніше. За її словами, буде інший образ і інша музика, оскільки вона хоче поміняти свій стиль. Також Маша Фокіна розповіла фанатам, про що вона співатиме, маючи вже сім'ю, адже стара яскрава пісня вже не підходить.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Артем написав її для мене, ми з командою працюємо втрьох над нею. Ми кожен день на студії, кожен день щось крутимо, радимося з Артемом. У нас постійно онлайн-переговори. Це дуже цікаво, важко, мені здається, буде дуже круто", - пояснила внучка Вітольда Фокіна.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Вона також розповіла про те, чому вона повернулася в Україну, а не залишилася в США, де вона живе останнім часом. За її словами, вона 15 років жила на дві країни: на Україну і Сполучені Штати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я ще не повернулася. 4 роки я жила в Америці, я зіткнулася з тим, що є різні речі, коли ти відпочиваєш півроку, і коли ти зіткнулася з реальністю буття. Америка-це інший світ, тому мені стало важко, мене багато не влаштовує там", - підкреслила співачка.

Нагадаємо, що Маша Фокіна несподівано встала на захист свого дідуся Вітольда Фокіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Маша Фокіна розповіла, як їй вдалося познайомити дідуся з Андрієм Єрмаком.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Фокіна показала, як вона зараз виглядає і похвалилася соковитими губами.