Український підприємець і відеоблогер Сергій Корнак згадав Володимира Зеленського, який хворий на легку форму коронавірусу, перебуваючи при цьому в лікарні, а не вдома.

Також він розповів про те, що зараз відбувається з державним бюджетом при пандемії і як з цим справляється український президент.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У реанімації не лежить, апарат не підключений. Ну і сидів би вдома, у нього не просто приватна квартира, будинок, це держдача, тобто, це житлове державне приміщення, розраховане на президентів. Є зв'язки, умови", - уточнив Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, він пояснив, що означає 1,5 місяці, які залишилися до кінця цього року. За його словами, це означає розрахунок з усіма справами, тобто, будівництво доріг, погашення тендерів, МОЗ, погашення боргів по зарплатах, Міноборони, МВС і так далі.

Читайте Знай в Google News!

"Всі платежі йдуть на кінець місяця, щоб закрити ті послуги, які держава набирала від населення, від зарплати і так далі. Діра в бюджеті у нас - 216 мільярдів гривень. Шляхом взяття боргів погасили 90 мільярдів", - пояснив відеоблогер.

За його словами, вся відповідальність лягла на плечі Володимира Зеленського, а новий міністр фінансів Кирило Шевченко їздив до Америки, щоб вирішити питання з МВФ. Корнак заявив, що "там несподівано послали нафіг".

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

"У Зеленського нервовий зрив, тому що він не знає, що робити. Це людина, якій обіцяли:"Ти йди в президенти, ми всі знаємо, все вирішуємо, все буде платитися". Але після візиту Шевченка до Америки, Америка дала зрозуміти, що вони не хочуть навіть чути про Зеленського", - підкреслив Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Він пояснив, що всі розуміють, що це "провальна фігура, він не в змозі керувати країною". Саме тому, каже Корнак, його і відправили на лікування до Феофанії разом з Андрієм Єрмаком.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів про наслідки введення повного локдауну в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ЗМІ думають, що може означати ізоляція Володимира Зеленського з його помічником Андрієм Єрмаком.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі розповіли, що український президент Володимир Зеленський отримав позитивний тест на коронавірус.