У Житомирі під час прийому пацієнт жорстоко побив вагітну сімейну лікарку. Жінка спробувала захищатися, застосувала газовий балончик, але зі струсом мозку опинилася в медзакладі.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться 23 листопада у сюжеті ТСН.

Зазначається, що 34-річна сімейна лікарка Інна Савчин зараз перебуває в гінекологічному відділенні. Опинилась там через загрозу вагітності після побиття. У неї - струс головного мозку, загроза вагітності, садна на тілі.

Інна Савчин, фото: кадр з відео
Інна Савчин, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Медпрацівниця розповіла, що це було звичайне приймання пацієнтів. Коли ж у кабінет увірвався чоловік, без пояснень зняв з себе маску, почав плюватися, а потім схопив за халат.

"Тягне мене через всі столи, кидає стілець у медсестру, хапає мене, тягне і кидає об підлогу, я вдарилася головою", - каже Інна Савчин.

На жіночі крики і галас збіглися колеги із сусідніх кабінетів. Нападник одразу утік, а медики викликали поліцію. Нападником виявився 50-річний місцевий житель. У поліції він пояснив, що напав на лікарку, бо та не хотіла підписувати з ним декларацію.

Своєю чергою лікарка розповіла, що чоловік вже кілька місяців її переслідує. Через образи й неадекватну поведінку відмовила пацієнту у підписанні декларації. зараз же чоловік зачинився вдома і не виходить. На телефонні дзвінки не відповідає. Побиття медика слідчі розцінюють як хуліганство. Під час розслідування нападнику призначать і психіатричну експертизу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.