У сучасному світі торгівля людьми поширений злочин. Це одна з форм справжнього рабства, глобальний злочинний бізнес, який грубо порушує людські права.

Читайте Знай в Google News!

Піддатися трудовій, сексуальній або економічній експлуатації може будь-хто, незалежно від національності, віку і статі. Дуже важливо вчасно виявити таких людей і якомога швидше допомогти їм.

На жаль, в Україні за 2020 рік було виявлено 103 таких випадки. Про це стало відомо завдяки повідомленню Мінсоцполітики України в мережі Facebook.

Інфографіка Мінсоцполітики \ \ Facebook
Інфографіка Мінсоцполітики \ \ Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Інфографіка Мінсоцполітики \\ Facebook
Інфографіка Мінсоцполітики \\ Facebook

"Кількість осіб, яким Мінсоцполітики встановлено статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми в 2020 році станом на 03.11.2020", - підписали свою інфографіку в Мінсоцполітиці.

Саме тому нагадаємо нашим читачам, що на початку листопада була новина, що на території України діяло транснаціональне угруповання торговців людьми, яке вербувало українців для перевезення нелегальних мігрантів з країн Південно-Західної Азії до Європи. Протягом п'яти років було завербовано понад 200 українців.

Правоохоронці викрили п'ять учасників транснаціональної організованої групи, які займалися торгівлею людьми. Фігуранти - жителі Одеської області та Криму, які, починаючи з 2015 року, вербували українців і переміщували їх до Туреччини. Там передавали місцевим спільникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рекетири вибивають з українців неіснуючі борги, 90-ті повернулися: "Мителили битами і стріляли над головою".

Як повідомляв Знай.uа, закарпатців просять про допомогу, небезпечний злодій розгулює на волі: "Залишає голі стіни".

Знай.uа писав, у Тернополі накрили бордель зі жрицями кохання - світили трусиками під носом у поліції.