Спеціально для українців, які хочуть поїхати відпочивати до ОАЕ, а також для тих хто цікавиться, як живуть наші люди за кордоном, з'явилися цікаві новини. У теплих Еміратах українцям є чим зайнятися - від популяризації вишиванок, до літературних вечорів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню спільноти "ШоТам?" у мережі Facebook.

"Народитися в сорочці - мати щастя, здоровля і везіння народитися у вишиванці - це як ввести чит-код в грі! Саме таку крутезну традицію започаткувала українська діаспора в ОАЕ! А ми підтримуємо, бо знай наших! Що там відбувається - дивіться в нашому відео. А ми дякуємо за круту ініціативу Yevheniy Semenov та українську громаду ОАЕ!", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також автори додали відео, в якому можна детально дізнатися, що робить українська громада в ОАЕ.

Нагадаємо нашим читачам, що вперше за останні вісім років Італія оголосили міграційну амністію. Однак легалізувати своє перебування на Апеннінах зможуть тільки окремі категорії трудових мігрантів. Легалізацію трудових мігрантів передбачено в останньому законі про подолання соціально-економічних наслідків епідемічної кризи. Про це повідомляє Corriere Della Sera.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, День вишиванки: святкування та привітання у віршах.

Як повідомляв Знай.uа, замість безвізу - без виїзду! Чому влада не хоче випускати заробітчан і до чого це може призвести.

Знай.uа писав, заробітчани попрощалися з Польщею і махнули в Чехію, чим переманили українців.