Художник і телеведучий Сергій Поярков вирішив проаналізувати ситуацію в Україні, розкритикувавши роботу президента країни Володимира Зеленського і згадавши екс-главу Віктора Януковича. Він підкреслив, що сьогодні в країні все погано, бюджет держави порожній, а президент нібито винен у всьому.

Про це Сергій Поярков повідомляє на каналі "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым" в YouTube.

"Сьогодні дует: бубочки, так, мене, вашого особистого політичного викидня і мого партнера Віктора Федоровича Януковича. Друзі, я це зробив разом з вами. У нас в країні закінчилася епоха розбавленості. Так, я домігся, що кокаїн, який потрапляє в країну, перестали бодяжить. Тепер кокс продається без домішок, я особисто це контролюю", - висміяв Поярков Володимира Зеленського.

Далі ведучий Поярков вирішив згадати колишнього українського президента Віктора Януковича. Він взяв телефон і почав пародіювати Януковича, підкресливши, що він нібито є свідком.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Я вперше в житті проходжу, як свідок, він не бреше, він же реально молодець, цю штуку при ньому перестали розбавляти. Я теж хотів цього домогтися, завезу, бувало тонн 5 коксика, тут же Микола Янович прибіжить і розбавить. А він розбавить то зубним порошком, то крейдою, але одного разу він взяв і розбавив кокс гіпсом, це була трагедія", - спародіював Поярков.

Скріншот до відео з каналу "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым" в YouTube

Потім телеведучий серйозно вказав на те, що такої катастрофи в країні не було так довго. Він упевнений, що ніхто не буде платити приватникам, які виграли тендери, їм заплатити в цьому році буде нічим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я не розумію, чому Зеленський і його оточення не розуміють, що смертельний ворог і їх потенційний вбивця – це вони самі. Вони бачать свого вбивцю вранці, коли чистять зуби. Кожна людина-зірець вашому щастю. Головний винний сидить у президентському кріслі", - обурено говорить Поярков.

Нагадаємо, що телеведучий Сергій Поярков розповів, як він ставиться до Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведучий Сергій Поярков зробив різку заяву на адресу журналістів програми "Схема".

Також "Знай.ua" писав, що між Євгеном Червоненком і Сергієм Поярковим спалахнув конфлікт.