Створення Ради з розвитку малого підприємництва при Президентові дозволить прибрати бар'єри в комунікації влади і бізнесу. Про це заявив голова Асоціації малого та середнього бізнесу Руслан Соболь.

За його словами, створення при Президентові Ради з розвитку малого підприємництва є маленькою перемогою реального сектору економіки в галузі малого та середнього бізнесу у справі комунікації з державою. Він зазначив, що з призначенням керівником Ради Юлії Свириденко розраховує на усунення бар'єрів у спілкуванні бізнес-спільноти з органами влади.

"Був бар'єр. Ми будемо ініціювати зустрічі та круглі столи. Ми будемо піднімати питання гострі, болючі. Ось як реагуватиме представник президента, які висновки будуть винесені з цих зустрічей, а, найголовніше, які дії будуть прийняті після власне проведених всіх дій – ось це покаже час», - сказав Соболь.

Експерт підкреслив: представники малого бізнесу готові представити своє бачення вирішення низки проблем і розраховують на продуктивний діалог в рамках Ради.

«У нас є готові інструменти, які, мені здається, були б сильно до речі в цей час в цьому місці, в цьому стані економіки, в якому Україна опиняється і буде опинятися далі», - сказав Соболь.

Нагадаємо, 22 грудня президент Володимир Зеленський своїм указом створив Раду з розвитку малого підприємництва для сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та суб'єктів малого бізнесу. Головою ради призначена заступник голови офісу президента Юлія Свириденко.