Злочинець розстріляв переповнену лікарню, влаштувавши кривавий хаос: "Насильство у цьому місті задушує!"

Лікарня в Мемфісі (Зображення Google Maps)
Лікарня в Мемфісі (Зображення Google Maps)

Поліція підтвердила, що щонайменше восьмеро людей було поранено внаслідок інциденту, і лікарня тепер закрита. Повідомляється, що стрілянина сталася біля входу у відділення невідкладної допомоги міської методистської Північної лікарні. Поліція прибула на місце події близько 00:47 16 серпня, де вони виявили поранених. Стан постраждалих наразі невідомий.

"Вагітна" Настя Каменських у комбінезоні похвалилася найсолодшими митями, але українці продовжують хейтити: "Смішно і печально"

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Настя Каменських, яка перед самим початком широкомасштабного вторгнення виїхала з України разом з чоловіком та мамою, повернулася в Україну та радіє кожному новому дню та будь-якій дрібничці. Настя позує сидячи у комбінезоні, з яблучком в руках, та заглядаючи з любов'ю на яблуньку. Кадр вийшов рідний та теплий.

Огірки, баклажани, помідори: літній салат несподівано подешевшав в останній місяць літа

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube

Найбільше подешевшав кріп. У порівнянні з минулим тижнем відсотковий показник зменшився на 42,86%. На 25% подешевшали огірки. За кіло овочу просять від 15 до 25 грн. Помідор салатний подешевшав на 6,67%. кілограм цього овочу торгується від 17 до 25 грн/кіло. Навіть баклажани, які довго тримали позицію, не витримали та здали позиції. Ціни на овоч впали на 2,86 %. За кіло тепер просять від 33 до 35 грн.

Ердоган приїде до України, щоб домовитися з Володимиром Зеленським про закінчення війни

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео
путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

На запрошення Володимира Зеленського, турецький лідер відвідає саміт у Львові. Туди прибуде також генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш. Найімовірніше вони обговорять варіант припинення війни в Україні "дипломатичним шляхом". Під час цих переговорів також буде обговорено всі аспекти турецько-українських відносин, які у майбутньому досягнуть рівня стратегічного партнерства.

Юрій Горбунов розлучається з першою, а пес Патрон - із качкою-талісманом: українські зірки вирішили зробити все для ЗСУ

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Настя Каменських та пес Патрон вирішили розпродати свої знакові речі заради допомоги українським захисникам. Ініціатором ідеї виступила канадська благодійна організація Second Front Ukraine Foundation, яка і влаштувала міжнародний аукціон на підтримку української армії. Одними з головних лотів стали особисті речі відомих українських зірок.