Помер Михайло Горбачов – останній лідер СРСР

Стало відомо, що Михайло Горбачов помер на 92-му році життя. Він є людиною, якій вдалося розвалити Союз Радянських Соціалістичних Республік... "організації", яка влаштувала голодомор на території України, яка вбила мільйони громадян і намагалася "скасувати" нашу націю з метою поєднання народів.

Михайло Горбачов
Михайло Горбачов

Овочі з борщового набору отримали нові цінники: що вигідно купувати наприкінці серпня

В Україні відбулося певне падіння цін на овочі, зокрема з борщового набору. Та навіть попри це вони коштують набагато дорожче, ніж минулого року. Як зазначають експерти, максимальне зниження продемонстрували ціни на картоплю. Її вартість впала за тиждень на 25%.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ціни на овочі, скріншот з відео
Ціни на овочі, скріншот з відео

Чому підвищення пенсій у вересні чекати не варто: скільки українці отримуватимуть восени

Українців заспокоїли, що підвищення пенсій у 2022 році попри всі труднощі, спричинені військовою агресією росії, йде за планом. Останнє підвищення пенсій відбулося 1 липня - тоді мінімальна пенсія зросла на 93 гривні та становила 2027 гривень. Саме тоді відбулося підвищення прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб. Наразі з п'яти запланованих етапів три вже проведено.

Пенсіонери. Фото: скриншот з відео
Пенсіонери. Фото: скриншот з відео

Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: усі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані

Білоруський самопроголошений президент Олександр Лукашенко перейшов на новий рівень диктатури. Покарає всіх неслухняних. Річ у тому, що лідер анонсував "перебудову" у суспільстві, а також у партійному будівництві. На черговому засіданні було розглянуто нові законопроєкти, які "регулюють розвиток громадянського суспільства, роботу партій та громадських об'єднань у Білорусі".

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Чиновники зі США розповіли, як рішення путіна збільшити армію обернеться крахом для Кремля

У Сполучених Штатах Америки висловилися про ідею шляху на збільшити чисельність російської армії. Найімовірніше, це ні на що не вплине. Про це заявив високопоставлений представник міністерства оборони США. Нещодавно російський диктатор путін прийняв рішення про збільшення чисельності російських збройних сил з 1,9 до 2,04 мільйона осіб. З цього документа можна зрозуміти, що в окупантів втрати колосальні.

Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком
Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком

Захмарні ціни на малину: чому здорожчала популярна ягода і які цінники встановили продавці наприкінці літа

Ситуація з малиною цьогоріч дуже схожа до тієї, що спостерігалася у 2021 році. Адже ціна на цю ягоду побила всі рекорди. В останні дні серпня ціна на малину висока, причому навіть перевищує вартість лохини. Які причини цього явища у коментарі "Ягіднику" розповів керівник ПрАТ "Вінниччина" Олександр Хом'як.

Малина, скріншот: YouTube
Малина, скріншот: YouTube