Найважчий вересень для українців: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на перший місяць осені - Козерогів та Раків дуже шкода

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

У всіх нас починається осінь, яка буде досить складною для багатьох знаків Зодіаку. Але попереджений - значить озброєний і саме для цього ми робимо для Вас цей гороскоп. Якщо ви чекаєте на підказки або того самого знаку, то, можливо, він знаходиться в словах, які ви прочитаєте. Як правильно провести вересень кожному знаку Зодіаку, щоб з найменшими втратами увійти у жовтень 2022 року.

Маразматична шанувальниця путіна Лариса Доліна вкрала хвору дитину з лікарні: "Вирішили з татом..."

Лариса Доліна, фото: Знай.uа
Лариса Доліна, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лариса Доліна, зіткнулася з цілковитим свавіллям лікарів, коли народжувала доньку Ангеліну. Співачка зазначає, що день пологів був найщасливішим у її житті, хоча все було складно та непередбачено. Через 3 дні після пологів у Лариси забрали дитину, оскільки вона не мала ні грама молока. І тоді почалося найстрашніше. Артистка о 6-й ранку прийшла за своєю дитиною, а їй сказали, що її немає. Вона впевнена, що якби в цей момент біля неї не стояв батько Ангеліни, то Ларису вже увезли без свідомості.

Запаси бурятів вичерпалися? Кремль планує розпочати масовий призов жителів Москви

Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube
Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube

Кремль відправляв на війну в Україну переважно громадян із глибинок чи представників інших національностей, оберігаючи при цьому мешканців Москви та інших великих міст. Втім, брак "м'яса" змінив позицію російської влади. Так, планують розпочати призов мешканців Москви та Санкт-Петербурга. Втім, відправляти на забій цю категорію військовослужбовців поки що не планують, але це питання часу.

"Подруга" Пугачової Надія Бабкіна припхалася до Маріуполя до драмтеатру, де загинули 300 людей

Алла Пугачова і Надія Бабкіна, скріншот: Youtube
Алла Пугачова і Надія Бабкіна, скріншот: Youtube

Надія Бабкіна зайшла ще далі... хоч і спочатку підтримувала вбивство українців. 72-річна пенсіонерка дозволила собі приїхати до Маріуполя, разом із пісенним "війском" і, звичайно ж, з ботоксом на обличчі. В інтернеті є зроблене фото, яке опублікував ведучий Андрій Бєдняков.

Українцям піднімуть виплати за притулок переселенців: в уряді назвали новий розмір компенсації

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

На час опалювального сезону в уряді вирішили збільшити компенсації українцям, які прийняли внутрішніх переселенців. Рішення попереднє і, ймовірно, на нові виплати слід очікувати з жовтня. Зазначається їхній розмір збільшиться вдвічі - до 900 гривень. Товариство Червоного Хреста зголосилося допомогти держбюджету України та пообіцяло компенсувати частину виплат.