Володимир Соловйов ґрунтовно підготував російський народ до поразки в Україні: "Переходять нас у 7-8 разів"

Російські пропагандисти на сьомий місяць війни усвідомили остаточно, що перемоги на нашій землі їм не бачити, а перед народом треба виправдатися. Цього разу король пропаганди Володимир Соловйов під час свого політичного ток-шоу знову обговорив Україну. Більше того, він назвав причину через яку росіяни зазнають поразки.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Юрій Ткач із "Квартал 95" влаштував видовищний танцювальний батл з Ігорем Ласточкиним: "Взагалі розрив"

Юрій Ткач із "Квартал 95" влаштував видовищний танцювальний батл із зірковою "Ліги сміху", відомим гумористом та телеведучим Ігорем Ласточкиним. Нестримні танці зірок показала хореограф Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Ткач та Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач та Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Який період війни став найкривавішим для України: безневинні жертви, що протистоять путіну до останнього дихання

Найбільш кровопролитним місяцем повномасштабної війни в Україні став березень. З перших днів росіяни порушували всілякі закони і винищували мирне населення. За опублікованими даними, як мінімум 13 917 людей постраждали від дій військових злочинців з росії. Крім того, із них 5718 загинули.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Настя Каменських розповіла, як вони з Потапом "виживають" завдяки відкладеним на кліпи грошам: "Нічого не заробляємо"

Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських для шоу "ЖВЛ" розповіла, як те, що відбувається, позначилося на їхніх стосунках із Потапом. Артисти зрозуміли, наскільки важливо підтримувати один одного, тому війна їх тільки зблизила.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

У Бердянську підірвали місцевого гуляйтера (оновлено)

У тимчасово окупованому Бердянську, мабуть, партизани висадили в повітря автомобіль з призначеним рашистами комендантом міста. Подія сталася біля будівлі міської адміністрації. Після вибуху протягом години лунали автоматні черги. Згодом рашистські ЗМІ зазначили, що комендант помер від травм у лікарні.

У Бердянську підірвали місцевого гуляйтера
У Бердянську підірвали місцевого гуляйтера