Українці можуть абсолютно безкоштовно чіпувати, вакцинувати або стерилізувати свійську тварину завдяки програмі, організованій Міжнародним фондом захисту тварин IFAW та Українською асоціацією лікарів ветеринарної медицини USAVA. Куди можуть звернутись охочі, йдеться на сайті Київської міської Ради.

Безкоштовна програма для власників тварин діє у кількох великих містах України – Києві, Львові, Одесі та Харкові. Ця ініціатива спрямована на підтримку власників тварин, які постраждали від російського вторгнення, і повністю покриває витрати на чіпування, вакцинацію стерилізації та кастрацію.

Кіт у ветеринара, фото з відкритих джерел
Кіт у ветеринара, фото з відкритих джерел

Мешканці Києва для отримання безкоштовних послуг для улюбленця можуть звернутись до ветеринарної клініки за адресою вул. Феодори Пушиної, 25. В Одесі допомогу надають за адресою Іцхака Рабіна, 7. У Харкові – вулиця Клочківська, 191д, а у Львові – вул. Рубчака, 21Б.

Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube
Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також українці можуть поставити запитання безпосередньо фахівцям, звернувшись у потрібну клініку за телефоном:

Допомога тваринам. Фото: kyivcity.gov.ua
Допомога тваринам. Фото: kyivcity.gov.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українка поскаржилася на зіпсований товар у магазинах Eva: дорогий парфум за втридорога виявився нахабною підробкою.

Також наш портал інформував, що українцям показали, на що щомісяця йдуть рекордні суми з держбюджету: дві головні сфери забирають половину коштів.

Крім того, наш портал інформував, що в українських школах стало на 300 тисяч менше дітей: міністр розповів про особливості освітнього процесу під час війни.