Monobank почав втрачати клієнтів і повідомив про це колишній користувач. Він розповів, як через одну проблему втратив довіру за лічені хвилини.

Нова скарга з'явилася на порталі Мінфіну , де регулярно користувачі можуть висловити свою думку про різні відомства. Під рознос потрапив тепер і Monobank.

Українець зазначає, що користувався послугами цього банку ще з моменту бета-тесту. Всі ці роки переконувався у тому, що компанія надійна та спрямована на вирішення будь-яких проблем клієнта. Через деякий час він взагалі відмовився від інших банків.

Monobank, фото: znaj.ua
Monobank, фото: znaj.ua

"Симпатія" з банком була взаємною: для мене банк - основне місце зберігання коштів, отримання заробітної плати, виплат ФОП; від банку мені гідний кредитний ліміт, ліміт на розстрочку та приємні сюрпризи» - зазначає чоловік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак потім прийшло 24 лютого, яке змінило життя кожної людини. На жаль, не оминула і якість послуг, які почав надавати банк.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

24 лютого українець не мав можливості скористатися ні кредитними коштами, ні власними з білої картки, ні будь-якими іншими. Хоча люди поряд користувалися додатками Приватбанку та інших фінансових установ без проблем.

Далі був подарунок у вигляді кредитного ліміту у розмірі 0 гривень.

"Примітно, що жодних змін у моєму фінансовому стані не відбулося, жодних фінансових зобов'язань у мене немає, всі виплати, як і в довоєнний час, стабільно надходять на рахунок, за картами значні обсяги видатків щомісяця. Так, розумію, війна, ризики, політика банку і т. д. Але у мене є друзі, колеги і знаю, що з лімітами у них все добре, у деяких навіть краще, ніж у довоєнний час. показників "для розрахунку кредитного ліміту, але мені, звичайно, від цього не легше" – продовжив чоловік.

monobank, скріншот: YouTube
monobank, скріншот: YouTube

Ось так банк раптово втратив довіру після багатьох років співпраці. Кредитний ліміт поставив крапку у їхніх відносинах, і вже з наступного місяця він планує остаточно перейти на використання іншого банку.

Нагадаємо, що пільги та преференції учасникам УБД: як держава дбатиме про тих, хто її захищає

Раніше повідомлялося, що американська ігрова компанія Activision Blizzard заблокувала назву Azov: повторюють московських пропагандистів

Також українець намагався влаштуватися на "Нову пошту", але зіткнувся з проблемами: чи сплачує компанія податки у воєнний час