Як курс долара вплине на розмір пенсій у 2023 році: чи отримають українці надбавку до виплат

Влада проведе для українців обіцяну індексацію пенсій, незважаючи на війну в Україні, і те, що бюджет на 2023 рік буде досить "скромним". Про це повідомив заступник міністра соцполітики Віталій Музиченко в ефірі телемарафону.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube
Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Букінгемський палац показав, де поховали королеву Єлизавету II: возз'єдналася з Філіпом та батьками

Букінгемський палац у суботу, 24 вересня опублікував першу фотографію місця останнього упокоювання королеви Єлизавети II поряд з принцом Філіппом. "Гросбух був встановлений у Меморіальній каплиці короля Георга VI після поховання Її Величності королеви Єлизавети", - написала королівська родина у своєму перевіреному акаунті у Твіттері.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео
Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео

У росії відправили на війну сліпого на одне око 59-річного хірурга з онкологією: у військкоматі визнали придатним

Путін оголосив про часткову мобілізацію та заявив, що на війну підуть певні групи осіб, які мають досвід та вік, проте насправді все вийшло інакше. Військкомати гребуть всіх, від зовсім зелених молодиків до старих чоловіків із серйозними проблемами зі здоров'ям.

Армія рф. Фото: скриншот з відео
Армія рф. Фото: скриншот з відео

Гречка в супермаркетах України: скільки зібрано урожаю та чи буде дефіцит

В Україні реєструють найкращі показники збору зернових, зернобобових та олійних за 30 років, повідомляють у Кабміні. Попри війну цього року буде зібрано близько 67 млн тонн. Перший заступник Мінагро Тарас Висоцький заявив, що збір за всіма групами культур у 1,5–3 рази перевищує внутрішні потреби українців.

Гречка. Фото: скриншот Youtube
Гречка. Фото: скриншот Youtube

Продукти дико подорожчають до зими, дефіциту теж не уникнути: українцям приготуватися відкрити гаманці ширше

Війна з росією та стрибок долара спровокували подорожчання практично всіх продуктів в Україні. З початку весни ціни найбільше піднялися на крупи, яйця, олію, м'ясо, овочі та фрукти. Настає зима, яка обіцяє бути не лише холодною, а й голодною.

Ціни на молочні продукти. Фото: скрін youtube
Ціни на молочні продукти. Фото: скрін youtube