Українські АЗС поновили ціни на бензин категорії А-92. Скільки доведеться заплатити за літр палива і як ситуація з дизелем і автогазом, розповідає портал AutoRia.

Бензин категорії А-92 на українських АЗС підвищився у ціні на шість копійок. Середня вартість цього виду палива становить 47,85 гривні за один літр. При цьому ціни на бензин категорії А-95 та А-95 утрималися на тому ж рівні – у середньому 49,35 та 50,13 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Щодо дизельного палива, то його середня вартість становить 53,05 гривні за літр. Варто зазначити, що цінники не змінюються вже кілька днів. Ціни на автогаз також стабільні та в середньому становлять 26 гривень за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто зазначити, що найнижчі цінники на бензин А-92 встановила мережу KLO – 45,99 гривні за літр, а найвищі АМІС – 49,49 гривні. Розцінки на бензин А-95 такі: Укр-Петроль – 45,20 гривні за літр, UPG – 47,40 гривні за літр, АМІС – 48,68 гривні за літр, Укрнафта – 49 гривень за літр. Дизель найдешевше пропонує мережа Укр-Петроль – 49,59 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Також наш портал інформував, подорожчання та дефіцит палива: Міністерство економіки пояснило, чого чекати. Повернений акциз все змінив.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.