З початку повномасштабної війни 24 лютого багато українців забули про інші напасті не лише в нашій країні, а й на нашій планеті.

Йдеться про пандемію коронавірусу, яка, як виявилося, нікуди не поділася, як би хто не жартував із цього приводу.

Більше того, українців починають спускати з небес на землю і настійно рекомендують повернутися до носіння масок у публічних місцях та громадському транспорті.

Про це стало відомо завдяки зверненню КМДА.

Коронавірус в Україні, кадр з відео / ілюстративне фото
Коронавірус в Україні, кадр з відео / ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Міська влада закликає повернутися до носіння масок у публічних місцях через COVID-19. Рекомендуємо перебувати у засобах індивідуального захисту у громадському транспорті, місцях обслуговування відвідувачів, навчальних закладах", - йдеться у повідомленні.

Також у КМДА повідомляють, що для захисту підійде розпіратор або захисна маска, яка закриває рот і ніс.

З проханням звернулися і до підприємців, попросивши оновити маркування для дотримання дистанції не менше ніж 1,5 м між відвідувачами.

І, насамкінець, навели статистику, яка показує, що цілком імовірно ми скоро знову повернемось до карантинних обмежень:

"Рівень захворюваності стрімко зростає — за тиждень, з 26 вересня по 2 жовтня, у Києві зареєстровано 2515 випадків захворювання на COVID-19, госпіталізовано 242 особи. На жаль, 22 особи померли."

Скрін, відео YouTube маска
Скрін, відео YouTube маска

Нагадаємо, Lifecell, Kyivstar чи Vodafone: українці дізналися, з яким оператором можна заощадити на мобільному зв'язку сотні гривень.

Раніше ми повідомляли, що Віктора Януковича планували повернути , глава розвідки Буданов насмішив безглуздими планами путіна.