Стало відомо про жахливі відсотки, які з'явилися з недавніх пір у Приватбанку. Українець поскаржився на нововведення та розповів про свою ситуацію.

З'явилася дана скарга на порталі Мінфіну , де кожен охочий може залишити свою думку про ту чи іншу компанію.

На цей раз мова торкнулася грабіжницьких відсотків, які почали нараховувати з першого жовтня. Тепер, щоб забрати свої кошти на валютну картку, потрібно буде заплатити комісію 1%, хоча раніше її взагалі не було.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Також інші прямі платежі тепер з комісією в 2%, хоча раніше було 0,5. Тобто підняли одразу вчетверо, і люди не були до цього готові.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Це ж як потрібно не любити своїх клієнтів і прагнути заробити на людях під час війни!!!). Замість того щоб допомагати людям хоч якось не позбутися своїх коштів банк просто роздягає людей! Ну спасибі. з кожної 1000 уе ви тепер І це ще й при тому, що банк знизив місячний ліміт на Wise платежі з 400 000 гривневого еквівалента аж до 75 000" - зазначає користувач з ніком Oleg Kol.

Він не розуміє, кому там приходять такі ідеї, проте поки що відсотки не будуть знижені, користуватися їхніми послугами він не збирається. Це нереальні відсотки, і знущання з людей у ​​такий складний час, як зазначає українців.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

"У мене в голові не вкладається як можна під час війни так ставитись до людей. Хто ворог народу - незрозуміло" - йдеться у скарзі.

У Приватбанку дали негайну відповідь на звернення чоловіка.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

"У жодному разі Приватбанк не має на меті зловживати цим становищем. Ми вводимо ці тарифи для можливості покращення ситуації з готівкою та рівномірного розподілу по регіонах України. Для отримання переказу Банк зобов'язаний забезпечити відділення готівковою валютою" - сказано в зверненні.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що ПриватБанк запустив сервіс, на який довго чекали

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк дає студентам 50 гривень на каву: як отримати гроші

Також, ПриватБанк обмежив видачу готівки: для кого та який ліміт встановлено