Паніка, хаос та розпач: що коїться у Криму після вибуху на Кримському мосту

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Сильний вибух, часткове руйнування Кримського мосту та дика паніка спровокувала масову втечу росіян, які так раділи життю на півострові. На виїзді вже утворилися величезні черги. На просторах інтернету активно розміщують фото та відео того, як перелякані люди намагаються залишити Крим. Картина схожа на ту, що була в перші дні після оголошення "часткової" мобілізації у росії.

Світлана Лобода зізналася у проблемах зі здоров'ям: "Звідки готувався напад?"

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Світлана Лобода у Telegram нещодавно розповідала, що українські діти, на сьогодні, через війну, вже подорослішали не по роках. Навіть ніхто з дорослих не міг уявити, що доведеться пережити малечі, починаючи від 24 лютого. Зараз, як виявилося, виконавиця прокинулася в не дуже хорошому стані... підвело здоров'я, але ранок для неї все одно був добрий. Хоча точна причина незрозуміла - можливо вибух на Кримському мості... або щось інше.

Улюблені салати обійдуться дорожче: у супермаркетах піднялися ціни популярну консервацію

Супермаркет, каса, фото: Знай.ua
Супермаркет, каса, фото: Знай.ua

З початку повномасштабної війни ціни на продукти харчування зробили суттєвий ривок нагору. Подорожчання не обійшло стороною овочі, причому як свіжі, так і консервовані. Такі популярні консерви, як зелений горошок та кукурудза, активно використовується в приготуванні різних салатів, зокрема олів'є, а також використовують як самостійний гарнір. Поціновувачам цієї продукції варто бути готовими платити більше.

Різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Воїни ЗСУ взяли добрий темп контрнаступу, який породив надію, що війна в Україні може закінчитися вже до католицького Різдва. У Великій Британії вважають, що якщо прогрес української армії на полі бою продовжиться, то російські окупанти будуть витіснені з Донбасу вже до кінця цього року. При цьому наголошується, що повернути окупований росією Крим буде набагато складніше.

Настя Каменських задумалася про нове весілля, заміж уже не за Потапа: "Не сподобалось"

Потап і Настя Каменських / фото: Instagram
Потап і Настя Каменських / фото: Instagram

Незважаючи на всі розмови, Олексій Потапенко тут. Щоправда, українці помітили одну цікаву деталь: репер ходить каналами, роздає інтерв'ю, проте в соцмережах Насті Каменських згадки про нього немає навіть у сторіз. Настя Каменських, у свою чергу, вирішила підігріти фантазії фанатів. Популярна співачка порадувала шанувальників цікавим роликом у TikTok, в якому показала, кого б із відомих чоловіків обрала б собі у чоловіки.

Синоптики з Укргідрометцентру сказали, чи чекати на морози до -20 цієї зими: "Можливо, навіть сильні"

Зима сніг. фото: Знай.ua
Зима сніг. фото: Знай.ua

Українців готують до складної зими, попереджаючи про те, що температура в квартирах від центрального опалення буде не така висока, як раніше. У зв'язку з цим українці починають переживати про ті температури за вікном. які принесе зима 2022/2023. І, звичайно, від різних синоптиків ми чуємо кардинально різну інформацію: хтось заявляє про температурні рекорди, хтось лякає сніговими заметілями. А як же насправді і чи варто максимально утеплюватися, купуючи обігрівачі в кожну кімнату і навантажувати електросистеми?