Ціни на хліб, м'ясо та молочку виростуть ще: українцям розповіли, до яких чеків готуватись

З кожним днем ​​українці виявляють нові ціни на продукти і щоразу не знають, яку суму залишать на касі. Експерт з енергетики Юрій Корольчук вважає, що через газову складову собівартості продукти в Україні подорожчають на 20%.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вова Дантес з сивиною після обстрілів пообіцяв окупантам розплату від ЗСУ: "Відсмоктуватимете до самої московії"

Український виконавець Вова Дантес затято відреагував на жорстокі обстріли окупантів усіх областей України 10 жовтня. Багато хто цього дня згадав початок війни, коли росія вторглася до будинків українців. Артист сам перебував у цей момент у Києві і чув усі вибухи, і зізнався, що на його голові додалося сивого волосся.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Опалення включать пізніше, а українців забезпечать дровами: як зустрінемо опалювальний сезон 2022 року

У Кабміні розраховують, що батареї в багатоквартирних будинках можна буде включити пізніше, ніж звичайно. Ще раніше уряд прийняв ухвалу про виділення цих коштів на закупівлю паливної деревини. Адміністрації мали подати заявки для потреб громад у дровах.

Опалення дровами. Фото: скриншот з відео
Опалення дровами. Фото: скриншот з відео

Даша Астаф'єва після відвертих спокусливих фото, серйозно взялася за зброю: "Жарти геть!"

Даша Астаф'єва, відома PlayBoy-модель, співачка, ведуча та волонтер, показала своє нове кохання. На своїй сторінці в Instagram красуня розмістила відео, на якому стріляє з пістолета. На Даші навушники вона стоїть за стійкою і зосереджено стріляє.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Вимкніть ці прилади: українців закликали зняти навантаження з електромереж

Українців закликали зменшити навантаження на електромережі 10 жовтня у період з 17 до 22 години. Це пов'язано з варварськими ракетними обстрілами нашої інфраструктури та пошкодження мереж. Вечірній пік споживання значною мірою пов'язаний із споживанням домогосподарств. Якщо сьогодні ввечері ви зможете використати менше електроенергії, це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу в аварійних відключеннях.

Обігрівач
Обігрівач, Скріншот з Youtube