Україна повернула 32 воїнів ЗСУ та тіло загиблого тренера "Динамо"

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про черговий успішний обмін військовополонених, під час якого 32 наших захисника повернулися додому. Серед них – офіцери, сержанти та солдати зі своєю історією. Частина їх вважалися безвісти зниклими. А ще дуже важливий момент – нам вдалося повернути тіло ізраїльтянина Дмитра Фіалки, який протягом двох останніх років жив в Україні та працював дитячим тренером "Динамо" у Львові.

Що буде з навчанням після ракетних ударів: Міносвіти пояснили, як проходитиме навчання

Новий тиждень жовтня в Україні розпочався не з найприємніших новин. Загроза ракетних ударів все ще зберігається, а дітей щонайменше до п'ятниці перевели на дистанційне навчання.Про це вирішив висловитись міністр освіти та науки Сергій Шкарлет в ефірі телемарафону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сергій Шкарлет - фото з Фейсбуку
Сергій Шкарлет - фото з Фейсбуку

Питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Виробники цукру в Україні просять уряд розглянути можливість включення цукрових заводів до переліку споживачів, які не належать до категорії побутових споживачів. І відповідно виконують життєво важливі функції для забезпечення продовольчої безпеки держави під час сезону цукроваріння. Чому це важливо пояснили у новому повідомленні асоціації "Укрцукор".

Ціни на цукор. Фото: скрін youtube
Ціни на цукор. Фото: скрін youtube

Тіна Кароль зрівняла Ксенію Собчак з Ілоном Маском через "Азов": "Що з цього випливає?"

Тіна Кароль раніше посилала найбагатшу людину планети - власника Tesla, SpaceX Ілона Маска - у напрямку "російського корабля" після його чергової суперечливої ​​публікації, пов'язаної з війною. Як виявилося, він не єдиний, хто взагалі претендує на рух цим шляхом.

Тiна Кароль. Фото: скриншот youtube
Тiна Кароль. Фото: скриншот youtube

Про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

В українських супермаркетах за вихідні знову змінилися ціни на низку продуктів. Зокрема на початку нового тижня показали свіжі ціни на олію, цукор та курячі яйця на вихідних. Як повідомляє agronews.ua, станом на суботу, 08 жовтня, середня вартість соняшникової олії торгової марки "Олейна" рафінована зросла з 62,35 грн до 62,95 грн за 850 мл. Водночас соняшникова олія торгової марки "Щедрий Дар" рафінована подорожчала з 63,57 до 65,23 грн за 850 мл.

Ціни на рослинну олію, скріншот з відео
Ціни на рослинну олію, скріншот з відео

Фанатка "русского мира" в Європі зажадала від путiна відправити ракети на Німеччину: "Різок йо**ути"

Неадекватних представників Росії дуже багато, і на жаль, частина з них продовжує спокійно подорожувати та розносити "російський світ" по всьому світу. На цей раз саме такий випадок. Черговий терористичний заклик жінка з нікнеймом Alena Dirksen опублікувала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Росіянка, фото: скріншот із відео
Росіянка, фото: скріншот із відео

Олег Псюк з "Kalush" разом із справжнім козаком змусив українців тремтіти від перезбудження: "Все далі і далі"

Відомий український реп-виконавець та лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" та здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram
Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram