Матері завжди дуже переживають за своїх дітей. Вони хочуть, щоб їхні діти завжди були щасливими та здоровими, тому й звертаються з такими проханнями у молитві до вищих сил.

Ця потужна молитва допоможе захистити дітей від життєвих труднощів. Молитва подарує захист від усього поганого. Молитву слід читати щодня перед іконами з особливою вірою, саме тоді вона матиме неабияку силу і захистить від усіх бід.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Молитва за сина

Молю Тебе, о милосердний Боже! Вибач мені гріхи мої. Немає нічого мені ближче і дорожче за твою всепоглинаючу любов. Не за себе прошу - благаю про сина: Пішли йому достаток і спокій, нехай стане справжнім чоловіком, коли увійде в законний вік свій. Врятуй його від заздрості та злості, за нерозумність суворо не карай. І в цьому світі, грішному, своєю турботою Не покидай. Амінь.

Молитва за дочку

Молю Тебе, о Діво Пресвята, даруй здоров'я донечці моєї. Ти знаєш, про що душа мріє - Дай у житті їй більше ясних днів! Прошу їй щастя, краси, удачі та багато-багато радісних хвилин. І нехай вона менше гірко плаче. І хай життя щасливо біжить. А якщо раптом когось ненароком вона образить, злості не тая, я знаю: буде для неї уроком свята суворість та любов Твоя. І якщо вона за слабкістю душевною не відразу шлях свій у житті знайде – Ти допоможи молитвою щоденної повернути до Тебе душі її політ. Амінь.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Молитва за дитину до Янгела-Охоронця

Святий Янголе-охоронцю Моїх чад (імена), покрий їх твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи їхнє серце в ангельській чистоті. Амінь.

Нагадаємо, в жодному разі не робіть цього з хлібом: проблеми зі здоров'ям та життям ходитимуть по п'ятах.

Раніше ми повідомляли про Покрову Пресвятої Богородиці 2022 року: як правильно провести цей день українцям, щоб наблизити нашу перемогу.