Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Олексій Арестович зазначив, що з Білорусі активно вивозять техніку та боєприпаси, що свідчить про те, що Лукашенко не кидатиме своїх військ на поле бою. Водночас, радник Офісу президента підтверджує, що в Білорусі відбувається прихована мобілізація. Він вважає, що це робиться з метою створити видимість загрози наступу та змусити Україну тримати великі сили на кордоні з Білоруссю та не залучати їх до контрнаступу.

Ірина Федишин постраждала за правду, отримавши несправедливе покарання: "Не зламати"

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Ірина Федишин із перших днів війни як може допомагає наближати перемогу, зокрема збирає кошти виступаючи з благодійними концертами, і як будь-яка медійна особа розповідає правду про варварство російських окупантів. Так, цього разу Ірина Федишин звернулася до шанувальників із нерадісною звісткою. Вона розповіла, що через те, що проливала світло на події в Україні, отримала несправедливе покарання.

Штрафи за "євробляхи": українцям підказали, як не платити нечувані суми за авто

Євробляха, скріншот: Youtube
Євробляха, скріншот: Youtube

Власникам авто на іноземній реєстрації продовжують вручати протоколи про штрафи, хоча офіційно у Держприкордонслужбі заявили, що під час війни цього не робитимуть. Йдеться про санкції за несвоєчасне вивезення "євробів", які передбачають штрафи у розмірі до 170 тис. грн або навіть конфіскацію машини. У юридичній компанії зазначили, що для продовження або зупинення терміну перебування авто в Україні потрібна письмова згода митного органу, через який було ввезено машину.

Софія Ротару "послала за російським кораблем" тіктокера Кадирова, Лавров встиг поплакатися: "Постійно дзвонять люди"

Кіркоров і Ротару, фото: Instagram
Кіркоров і Ротару, фото: Instagram

Зараз з'ясувалося, що тривалий час Софія Михайлівна втрачає великі гроші, відмовляючись від запропонованих концертів. Нещодавно вона навіть "послала за російським кораблем" Рамзана Кадирова. Не так яскраво, як український прикордонник, але співачка все ж таки відмовилася виступати для чеченського голови тік-токерів. Про це стало відомо завдяки інтерв'ю музичного продюсера та колишнього директора співачки Сергія Лавров.

Про бутерброди на вашому столі доведеться забути: ціни на сири та ковбаси стали по кишені не кожному

Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua
Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua

Разом із рештою продуктів, в Україні продовжують дорожчати сири та ковбаси. Великі супермаркети кожні кілька тижнів оновлюють цінники на прилавках з продукцією. На порталі Мінфін показали, на скільки змінилися ціни на продукти у жовтні. Станом на 12 жовтня, твердий сир голландський 45% марки "Звени Гора" коштує в середньому 379,60 грн/кг. Для порівняння, це на 20 грн дорожче, ніж у вересні - і це є суттєве подорожчання за два тижні.