Окупанти в Луганській області вирішили пробити ще більше дно. Мобілізують комунальників і навіть налагоджують туризм. Що про це відомо.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

За його словами, нещодавно російські окупанти знову обстріляли низку населених пунктів у Луганській області, де все ще залишаються мирні жителі. Так, противником обстріляні Греківка, Новоєгорівка та Білогорівка, які нещодавно були звільнені.

"Евакуювати людей із деокупованих населених пунктів через загострену ситуацію з безпекою зараз можуть лише українські військові", - повідомив Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найцікавіше з того, що вирішили робити зараз росіяни – розвивати туризм в області, яка незабаром буде звільнена.

Справа в тому, що вони так звана ЛНР приєдналася до нової угоди про співпрацю у сфері курортом та туризму. Це передбачає підтримку заходів у сфері курортів і тим самим впливатиме на реалізацію туристичного потенціалу регіону.

Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram
Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram

"Особливо, у Рубіжному, Попасній, Гірському та Золотому, Сєвєродонецьку, Лисичанську. Не Крим, звичайно, але промисловий туризм розвинути можна. Готель "Мир" зачекався туристів. Останніми там гостювали "тиктокери"", - посміявся з окупантів Гайдай, натякаючи на війська глави Чечні Рамзана Кадирова.

Мабуть, їм на окупованих територіях зовсім нема чим зайнятися, і вони готові на будь-яке свавілля.

Досить кумедно, що вони наважилися на це, оскільки на початку жовтня офіційно розпочалася деокупація Луганської області нашими військами. Незабаром вона вся повернеться під контроль українців, і про будь-який туризм росіянам доведеться забути.

туризм, фото Pxhere
туризм, фото Pxhere

Нагадаємо, що розправи, теракти, вбивства: Путін перерахував свої злочини, розповідаючи про Україну

Раніше повідомлялося, що заплатять прості росіяни, які радіють ракетним обстрілам: путіну вказали на фатальні помилки

Також, масований ракетний удар по Україні: чи змінилася думка світових лідерів щодо постачання ППО для закриття неба