Відомий політтехнолог Сергій Гайдай поділився міркуваннями про можливі майбутні досягнення президента Володимира Зеленського. Зокрема він розповів про Кабмін, Раду, Гончарука і Авакова.

"У нас буде країна громад. Центральна влада буде займатись армією, міністерством закордонних справ. Нова концепція і інфраструктура - доріг, залізниць, аеропортів. Здається, це така класна амбіція - збудувати нову державу", - каже політтехнолог.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Гайдая, "держава у смартфоні" - це коли довідки не потрібно мати взагалі, коли в тебе немає паспорта, але він є у електронному вигляді. По відбитку пальця висвічується вся потрібна інформація.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А коли ми робимо нову державу, то потрібно і переписувати Конституцію України.

"Законів повинно бути мало - не більше 10 за рік. А все те, що у нас раніше відбувалось раніше у Верховній Раді - це велика біржа правлячого класу домовленосей між собою і документального оформлення своїх транзакцій між собою", - зазначає Гайдай.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Класичний договорняк" буває коли є залежність. Так висловився політтехнолог про те, що міністра МВС Авакова залишили на посаді.

"Думаю, що у Зеленського є залежність від Авакова і його структур, тому що Зеленський впевнений, що вибори, які він виграв, пройшли тільки завдяки фігурі Авакова. Тому він йому винен цю посаду і прибрати його просто так не може", - зазначає політтехнолог.

Також Гайдай зазначив, що якщо набирати у Раду нові кадри, то треба набирати незрчних людей.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."