Для всіх українських водіїв, які вже подумали про "перевзуття" своїх транспортних засобів на зимову гуму, з'явилися важливі новини. Справа в тому, що на автомобільних дорогах України державного значення продовжуються роботи зі встановлення дорожніх знаків, які попереджають водіїв про можливу слизьку дорогу.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню на офіційному сайті "Укравтодору".

Попереджувальний знак, скріншот: YouTube
Попереджувальний знак, скріншот: YouTube

Відомо, що працівники компанії встановлюють дорожні знаки 1.13 "Слизька дорога", 7.13 "Вологе покриття", 7.12 "Ожеледиця". Одночасно працюють кілька бригад підрядних організацій на міжнародних, регіональних та територіальних автомобільних дорогах.

Також в організації рекомендують подбати про завчасну підготовку транспортного засобу до експлуатації в холодну пору року.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Передусім, огляньте зимовий комплект шин і будьте готові їх "одягти", коли середньодобова температура повітря сягатиме +7 градусів за Цельсієм. Шиповані шини краще підійдуть для пересування за межами міста, тому що гарантують відмінне зчеплення навіть з льодом, а нешиповані - найкращі на мокрому асфальтовому покритті", – пишуть на сайті Укравтодору.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що українським водіям не варто очікувати на хороші новини. До підвищених цін на паливо потрібно звикнути та змиритися з ними, адже колишні вже не повернуться. Це пов'язано з тим, що до кінця року Україні прогнозують інфляцію на рівні близько 30%. Тобто сподіватися на хороше водіям точно не варто.

Нагадаємо, українським водіям показали лазівку: як не платити штраф за популярне порушення.

Раніше повідомлялося, ціни на пальне в Україні стабілізувалися: за скільки АЗС продають бензин, дизель та автогаз.

Також, як раніше вже не буде: водіям потрібно звикнути до нових цін на паливо в Україні.