Спалити Кремль показавши міць Дракаріса: автор "Гри престолів" Джордж Мартін розповів заповітну мрію

Джордж Мартін
Джордж Мартін

Американський письменник-фантаст Джордж Мартін, який створив цикл "Пісня льоду й полум'я" для "Гри престолів", зробив гучну заяву про те, що він хотів би спалити Кремль на тлі погроз путіна використати ядерну зброю проти України. Про це Джордж Мартін сказав на вечірньому шоу The Late Show with Stephen Colber. Свою ідею він хоче реалізувати за допомогою одного з вигаданих драконів Дейнеріс Таргарієн із "Гри престолів". Письменник полетів би на одному з них у Кремль.

Урожай в Україні впав на 40%: чи буде дефіцит - фермери показали все, як є насправді

збір врожаю зернових
збір врожаю зернових

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В Україні станом на кінець жовтня в Україні повністю завершили збір чотирьох культур: пшениці, ячменю, гороху та ріпаку. Проте, як відзначають фермери, порівнянні з минулим роком врожай зменшився на 40%. Водночас заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук запевнив, що дефіциту на внутрішньому ринку не буде. Згідно з його даними аграрії цьогоріч зібрали 19,4 млн тонн пшениці, 5,6 млн тонн ячменю, 260 тисяч тонн гороху та 1,1 млн тонн ріпаку.

путін пiсля 70 тисяч загиблих і 8 місяців поразок почав змінювати стратегію війни: "Форсувати вирішення питань"

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Російський диктатор путін почав тиснути на свій уряд, і виною тому стала війна в Україні. Наразі планується форсоване вирішення питань. Справа в тому, що, за словами голови Кремля, вони в черговий раз зіткнулися з новими викликами, і незважаючи на це, війна триватиме. Вони сильно налякані, адже проблеми вниз серйозні та значні.

"Стільки всього забули": Катя Репяхова залишила в Ізраїлі гармидер, але є привід для радості

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує ділитися зі своїми підписниками у соціальних мережах деталями про поїздку до Ізраїлю. Справа в тому, що Катя їздила із сином, а також встигла там зустріти і подругу. За новими історіями можна зрозуміти, що Катя вже повернулася додому, але продовжує сумувати за відпочинком.

Чи можна відмовитися від повістки? Завжди можна, але є одна умова

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

В разі відмови від повістки представники центру комплектування у присутності свідків можуть скласти акт відмови від отримання повістки. Ви теж не зобов'язані нічого писати або ставити підпис у цьому акті. Якщо акт все ж складуть, то справу розглядатиме керівник центру комплектування, який може стягнути штраф від 850 до 1 700 грн за порушення правил військового обліку.