Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує ділитися зі своїми підписниками у соціальних мережах деталями про поїздку до Ізраїлю. Справа в тому, що Катя їздила із сином, а також встигла там зустріти і подругу. За новими історіями можна зрозуміти, що Катя вже повернулася додому, але продовжує сумувати за відпочинком.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Закінчено бал, погасли свічки... Поїхали мої улюблені, вчора був вечір уже без них. Так тихо і порожньо стало. Сьогодні з сумом прибираю і з радістю знаходжу Мішуткіні іграшки, забуті то тут, то там.", - пише з добрим сумом подружка Каті, з якою вона відпочивала.

Також Катя Репяхова у свою чергу написала у відповідь: "Ми стільки всього забули в Ізраїлі, що я шокована". Також можна побачити на опублікованій фотографії, що й справді залишилося багато дитячих іграшок на підлозі, де відпочивали Катя Репяхова, її син Михайло та мабуть подруга.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що для своїх людей дівчина намагається розміщувати оригінальний та цікавий контент. Нещодавно Катя Репяхова опублікувала кілька фотографій із маленьким синочком, його милими ніжками. Катя просто світиться від щастя на кожній фотографії.

Нагадаємо, Катя Репяхова, дружина Віктора Павліка, показала найсолодші миті з коханим хлопчиком: "Ніжність".

Раніше повідомлялося, Віктор Павлік показав, наскільки велика його кохання до дружини Репяхової та сина: "Моє життя".

Також, Катя Репяхова показала, хто навчив її любити, і чоловік Віктор Павлик тут не при ділах: "Доля мені дала ...".