Стало відомо про ще одну неприємну дію з боку росіян. Цього разу їхній дитячий омбудсмен незаконно всиновила дитину, яку силою вивезли з України.

Про це вона розповіла під час прес-конференції 26 жовтня.

Йдеться про Марію Львова-Бєлову, яка всиновила нещодавно маленького хлопчика. Його на початку активних бойових дій незаконно вивезли із Маріуполя на територію росії.

ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь
ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь

Вони обов'язково заплатять за те, що скалічили життя наших дітей. Якби не вони, то у дитини могло бути перспективне майбутнє, а тепер йому доводиться жити із цією жінкою на чужині.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Свого сина я побачила, коли евакуювали з Маріуполя групу з 31 дитини", – сказала Марія Львова-Бєлова.

Далі жінка вирішила поділитися статистикою, за якою близько двох тисяч дітей-сиріт незаконно опинилися на російській території. Це чергова провокація з боку Росії, яка звикла спекулювати на темі дітей.

Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube
Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube

Щонайменше 350 дітей сиріт із Донецької та Луганської областей потрапили до нових родин, і розселені по шістнадцяти російських регіонах. Близько тисячі малюків чекають на свою чергу на усиновлення.

Омбудсмен попередила, що незабаром інформація про них буде розміщена в державному банку даних і стане доступною для всіх кандидатів в усиновлювачі та опікуни.

Процедура такого "усиновлення" передбачає знищення всіх документів та інформації про рідних батьків, що дозволяє зміну імені.

Марія Львова-Бєлова, фото: вільне джерело
Марія Львова-Бєлова, фото: вільне джерело

До речі, якщо брати повну статистику, то за останні кілька місяців з України було депортовано щонайменше 1,6 мільйона громадян, які опинились у заручниках ситуації. Вони це роблять спеціально для того, щоб позбавити громадян перспективного майбутнього в Європі та рідного дому.

Нагадаємо, що окупанти продовжують "героїчно" збігати з Херсона: чи чекати на вуличні бої у місті

Раніше повідомлялося, що Арестович закликав Ізраїль нарешті визначитися: новий спільний ворог і баланс сил у світі

Також, для чого насправді Шойгу розповідає міжнародним колегам про "брудну бомбу" - відповідь на поверхні