На росії школярів тестують на схильність до опозиційних поглядів та виявляють прихованих терористів.

У анкеті, яку "злили" в мережу - 40 запитань, які мають дати чітке розуміння, чи є серед учнів такі, хто зможе протистояти владі.

Школярі у рф. Фото: скриншот Youtube
Школярі у рф. Фото: скриншот Youtube

Пропонується відповісти на питання, які стосуються переконань та світогляду, а також особливості характеру дитини. Варіантів відповіді є п'ять, а вони виражають від конкретного погодження - так, до конкретного заперечення - ні.

Скріншот анкети, Telegram
Скріншот анкети, Telegram

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Питання щодо характеру та соціального статусу учня перемішена із запитаннями про масові акції протестів, ставлення до національності, до того, чи можна виправдати тероризм.

А також про особисту думку, чи в країні правильний і справедливий уклад життя. Крім того, є запитання й про участь підлітків в протестних акціях, почуття помсти чи доцільне воно, а також чи доцільні напади на представників правоохоронних органів чи доцільні існування представників радикальних поглядів.

Скріншот анкети, Telegram
Скріншот анкети, Telegram

Є і конкретні запитання про сепаратизм та нацистів.

Таким чином вибирають і дітей які схильні до сепаратиста схильні до супротив у чинній владі.

Нагадаємо, ми писали, що Кирило Буданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, і навіть підрив Каховської дамби не зупинить ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі вирішили боротися з Сатаною в Україні: нова божевільна причина вторгнення.

Також "Знай.ua" інформував, у путіна вигадали жахливий план промивання мізків з самого дитинства