Київрада найближчим часом збирається виділити близько 100 мільйонів гривень допомоги для добровольців, які виконували бойові завдання у передмісті столиці.

Про це повідомила постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Вони підтримали деякі зміни у програмі "Захисник Києва".

Було погоджено надання одноразово безповоротної допомоги учасникам добровольчих формувань територіальної громади міста Київ.

Тероборона. Фото: Youtube
Тероборона. Фото: Youtube

Йдеться про суму 100 мільйонів гривень приблизно для 10 тисяч добровольців, які входили до складу добровольчих формувань територіальної громади української столиці. Саме ті, що виконували бойові завдання з 24 лютого до 1 травня цього року, які видалися вкрай складними для наших людей.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Усього прийнятою програмою "Захисник Києва" на 2022 – 2024 роки передбачено понад 1 мільярд гривень видатків з міського бюджету.

Тероборона. Фото: Youtube
Тероборона. Фото: Youtube

Примітно, що після того, як путін наказав ввести війська на територію України, сотні тисяч людей взяли до рук зброю, щоб не допустити захоплення, і захистити власне місто та близьких.

Саме завдяки їхній завзятості та мужності росіянам не вдалося здійснити бліцкриг, та захопити "Київ за три дні". І в такий спосіб влада вирішила подякувати добровольцям, виділивши кошти з бюджету.

У Бучі знову підняли український прапор, скріншот
У Бучі знову підняли український прапор, скріншот

Нагадаємо, що безробітних заженуть на копійчані роботи, а якщо ні - заберуть виплати, нові умови від Кабміну

Раніше повідомлялося, що росіяни розвивають у дітей на окупованих територіях ненависть до України .

Також, поради, які знають не всі водії: як зберігати свій автомобіль взимку без гаража та паркінгу