Оля Полякова дозволила доньці Маші дунути на Мальдівах: "Мама сказала, що я найкрасивіша"

Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа
Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа

Відома українська співачка Оля Полякова минулої осені вирушила зі своєю родиною у відпустку на Мальдіви. Відповідно, артистка буквально завалила соцмережі яскравими кадрами з канікул. Її дочка, що підросла, Маша Полякова також не відстає від знаменитої мами. Дівчина регулярно публікує цікаві моменти зі свого життя та просто результати гарних фотосесій. Адже вона зовсім не боїться експериментів, у тому числі зі своєю зовнішністю.

Водії схрестили пальці: цінники на АЗС почали повзти вниз, яке паливо подешевшало

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Останніми місяцями кожна поїздка на АЗС для водіїв - сильний удар по гаманцю, адже після масованих російських атак цінники на пальне помітно зросли. Станом на 11 листопада середні відпускні ціни на деякі види палива трохи впали. Так, бензин А-95 преміум у середньому коштує 49,94 гривні за літр, що на 7 копійок дешевше, ніж у попередній торговий день. Бензин А-95 подешевшав на 2 копійки та в середньому коштує 49,38 гривні за літр.

Окупанти готуються до оборони Криму: коли розпочнеться битва за півострів?

Черги на виїзд із Криму, фото з вільних джерел
Черги на виїзд із Криму, фото з вільних джерел

Експерти зазначають, що в наступному році в першій половині ЗСУ зможуть повернути Крим під українські прапори. Російські військові риють окопи в Криму та в Херсонській області, повідомив у Twitter Бенджамін Піттет, фахівець із розвідки у відкритих джерелах (OSINT). Він опублікував супутникові знімки Армянська, розташованого на півночі Криму, де, за оцінкою фахівця, відновлюють старі окопи і риють нові. Те саме, зазначив Піттет, відбувається біля села Чонгар між Кримом та Херсонською областю.

Продюсер Бебешко опустив українську Х'ютон Мілу Нітіч: "30 років – стара баба і завжди виглядала на 40"

Володимир Бебешко та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки
Володимир Бебешко та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки

Минулої осені складався прем'єра епізоду шоу "Не бреши мені", в яку потрапили відомий продюсер Володимир Бебешко з експідопічною Мілою Нітіч, ​​щоб розповісти про конфлікт, що стався. Як відомо, вони вже довгий час не спілкуються після співпраці протягом 10 років. Міла Нітіч зізналася у складних стосунках із Бебешком. Розкол у їхньому тандемі відбувся ще 2016 року. Тоді Володимир Бебешко заявив, що навіть якщо вона піде, пісні та її ім'я залишаться з ним.

У чому зустрічати Новий 2023 рік? Найкращі вбрання для всіх знаків Зодіаку, щоби Чорний Кролик оцінив

Вбрання на Новий рік, фото: Знай.ua
Вбрання на Новий рік, фото: Знай.ua

Поки всі українці радіють поверненню Херсона в рідні пенати, деякі жителі міста вже мріють про те, як зустріти Новий 2023 рік у рідному домі. І це дуже хороші думки, тому підготуватись до зустрічі Чорного Водяного Кролика потрібно дуже відповідально і ми вам у цьому допоможемо. У чому зустрічати Новий 2023 рік за знаком Зодіаку? Рік Водяного Кролика настане 22 січня, проте ми зустрічатимемо Новий рік 1 січня і спробуємо догодити володарю 2023 року. Так, пріоритетними будуть кольори води, але не можна забувати і про сильний вплив панівних планет.