Lifecell вирубує абонентів від мережі при відключенні світла, українці без зв'язку: "Водафон сяк-так, але працювала"

Телефон, скріншот: YouTube
Телефон, скріншот: YouTube

У багатьох українських містах запроваджуються планові та навіть екстрені відключення електроенергії. Столиця та Київська область дуже від них страждають, адже жителі бувають без світла і по 8-10 годин, а різні експерти прогнозують повний блекаут. Звичайно, не може не бентежити те, що під час відключення електроенергії пропадає і мобільний зв'язок. Зокрема, оператора Lifecell. У компанії пояснили чому так відбувається.

Катя Осадча розчулилася роботою художника Бенксі на залишених окупантами руїнах: "Шкода, що..."

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відома телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зворушила нову роботу анонімного англійського андерграундного художника Бенксі, який відвідав Київщину. Малюнком вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Невловимий британський художник, відомий як Бенксі, мабуть, побував в Україні, адже виставив у соцмережі нове графіті – гімнастку на зруйнованій будівлі в українській Бородянці. Авторство він не вказав, але з великою ймовірністю її намалював саме він.

Угорський депутат натякає на анексію Закарпаття: засумував за спільним кордоном з Польшею

Угорський депутат Ласло Тороцкаї
Угорський депутат Ласло Тороцкаї

Угорський депутат у привітаннях Польщі з Днем незалежності висловив сподівання "знов зустрітися на спільному польсько-угорському кордоні". У МЗС України вже відреагували на це і закликали уряд засудити того, хто висунув таку пропозицію. Депутат Тороцькаї опублікував фотографію польсько-угорського кордону у 39-му році, де представники двох держав тиснуть руку біля прикордонного стовпа у момент, коли Угорщина захопила Закарпаття. Він сподівається, що скоро угорці та поляки знову там зустрінуться.

Укрзалізниця запустила продаж квитків до Херсона, Маріуполя та Донецька: 3 перші рейси

Новий кластер "Укрзалізниці", фото: uz.gov.ua
Новий кластер "Укрзалізниці", фото: uz.gov.ua

11 листопада 2022 року стало новою історичною датою для незалежної України, адже саме цього дня Херсон повернувся до складу нашої країни після довгих місяців окупації. Це стало справжньою перемогою для всіх українців та болісною поразкою для диктатора путіна. Але росіяни і це "проковтнули", зумівши лише обуритися у соцмережах. Але зараз йтиметься не про це, а про те, як Укрзалізниця готується до повернення всіх тимчасово окупованих росією територій і запускає продаж квитків у нових-старих напрямках.

"Подарунок долі": Володимир Дантес вперше розповів про справжнє кохання до Кацуріної

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Відомий український шоумен, колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої Вова Дантес поділився пікантними подробицями його романтичних стосунків із бізнес-леді Дашею Кацуріною. За його словами, Даша для нього – неймовірна жінка, і він вважає її подарунком долі. Також він пояснив, що поки не хоче активно обговорювати стосунки з Кацуріною у медіапросторі, бо вже має гіркий досвід, коли виставляв особисте на показ.