Відома телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зворушила нову роботу анонімного англійського андерграундного художника Бенксі, який відвідав Київщину. Малюнком вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Невловимий британський художник, відомий як Бенксі, мабуть, побував в Україні, адже виставив у соцмережі нове графіті – гімнастку на зруйнованій будівлі в українській Бородянці. Авторство він не вказав, але з великою ймовірністю її намалював саме він.

Новою роботою художника відразу ж захопилася Катерина Осадча та запостила кадр із графіті собі у сторіс. Телеведуча привітала легендарного Бенксі в Україні, зазначивши, що їй шкода, що він приїхав за таких обставин.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Бенксі, ласкаво просимо до України. Шкода, що за таких обставин", - написала Катя Осадча.

Сторіс Каті Осадчої. Фото: скрін instagram stories
Сторіс Каті Осадчої. Фото: скрін instagram stories

Варто зазначити, що Бенксі - дуже загадкова особистість, адже його справжнє ім'я та походження невідомі, а навколо його біографії у суспільстві точиться багато суперечок.

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Осадча показала, як один поганий рік може зблизити народи, що колись ворогували: "Вводили в оману радянськими наративами".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська пояснила, як опинитися вранці з чоловіком у ліжку: "Прокинулась із двома..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Жадан і Фагот із ТНМК взяли з собою Валерія Меладзе та здивували анонсом: "Божевільний сюрприз".