У перші місяці повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, держава мала великі проблеми з робочими місцями.

Багато хто на той час втратив роботу, а потім довго не міг нове місце через дуже обмежену кількість пропозицій. Україну залишило приблизно 6,4 млн. людей, а 7,7 млн. громадян виявилися внутрішньо переміщеними особами.

Про це стало відомо завдяки даним одного з українських мережевих порталів для пошуку роботи.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Подібна ситуація сильно вплинула на географію попиту та пропозиції на різні посади. Нині найнижча конкуренція спостерігається у Західних областях, при цьому на Тернопільщині нині найвища середня зарплата по Україні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що найбільша конкуренція спостерігається на Півночі країни та центральних регіонах (близько 16 кандидатів на одне місце).

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Якщо говорити про найпопулярніші пропозиції щодо роботи, то тут ситуація по країні виглядає так:

- продавці – зарплата 18 000 грн;

- водії – 31000 грн;

- менеджер із продажу – 17,5 000 грн;

- швачки та кравці – 30 000 грн;

- кухарі – 18 000 грн.

Нагадаємо, українці закликали не вимикати світлофори, а депутати збираються карати пішоходів: як віялові відключення вплинули на наше життя.

Раніше повідомлялося, що в Україні знову зросла зарплата для окремих професій: ким працювати, щоб отримувати 40 тисяч.

Також, як зарядити мобільний телефон за допомогою автомобільного акумулятора: всі варіанти.